Cine suntem . . .

   Asociatia Apicola Valea Prahovei a luat fiinta in 2006 din necesitatea apicultorilor de a avea un organism reprezentativ. S-a nascut dupa aproape doi ani de discutii pe baza constatarii apicultorilor din zona ca impreuna este mai bine decat separat!
   Cu 33 de membrii fondatori Asociatia Apicola Valea Prahovei este o organizatie profesionala puternica a apicultorilor din zona Campina, reprezentand interesele acestora la nivel local si national.
   Poate fi membru al asociatiei orice persoana juridica sau cetatean roman, care a implinit varsta de 18 ani, practica meseria de apicultor, solicita intrarea in asociatie, este de acord cu statutul acesteia, plateste cotizatia si celelalte obligatii asumate de asociatie in vederea indeplinirii scopurilor.
   Membrii AAVPh se axeaza in primul rand pe calitatea produselor. Abaterile de la normele de calitate ale produselor apicole sau a normelor sanitar-veterinare, atrag dupa ele si pierderea calitatii de membru.
   Cu alte cuvinte calitatea de membru al Asociatiei Apicole Valea Prahovei este asigurata de calitatea produselor oferite!

   Activitatea noastra . . .

   Prin asociere apicultorii au capatat forta dar mai ales reprezentativitate. Prin intermediul asociatiei o parte a apicultorilor au livrat in conditii contractuale bune, o parte a productiei apicole, cu avantaje financiare certe pentru ambele parti.
   In perioada 6-7 decembrie 2006, cu prilejul Zilelor Mierii am organizat in zona Campina prima donatie de miere in scoli, peste 2000 de copii bucurandu-se astfel de proprietatiile minunate ale mierii 100% naturale.
   Incepand cu 2007 am transferat Zilele Mierii din decembrie in 11 februarie si am promovat manifestarea sub denumirea de Targul Mierii. Evenimentul a adunat peste 1000 de oameni!
   In 2008 Targul Mierii a luat amploare; s-a nascut Albina Nina, mascota targului iar prezenta acesteia in scoli daruind miere, a adus o mare bucurie copiilor.
   Targul desfasurat in 21-22 februarie 2009 a adus la Campina aproximativ 4000 de persoane, iar prin mediatizarea de care s-a bucurat a adus beneficii directe si pe termen lung vanzarilor de miere.
   Credem ca prin cea ce a reusit sa faca in cei patru ani de existenta, ASOCIATIA APICOLA VALEA PRAHOVEI a demonstrat ca o asociere intre apicultori a fost o decizie inteleapta care aduce beneficii tuturor.


Consiliul director

Liviu
Moise

Presedinte


Cristian Motoroiu

Vicepresedinte


Popescu Ana Maria

Secretar


Corina
Motoroiu

Membru


Valentin Randunica

Membru

Contact

Rezervari:

Cristian Motoroiu

  • 0733020329
  • Pentru alte informatii:

    Liliana Moise

  • 0745037017
  • contact@aavph.ro

GALERIE FOTO